Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Regio: Zwartewaterland
Plaats: Hasselt
Adres: Hasselt

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Hasselt

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle afval, dat uit de gebruikte pallets die uit de fabriek komen, worden gesorteerd. De pallets worden via een baan gedemonteerd en voordat dit gebeurt worden de pallets met schoon en droog afval leeg gemaakt. En dat schone en droge afval gaat vervolgens via een lopende band naar de sorteer baan.Je staat samen met jouw collega’s aan de sorteer baan waarop bijvoorbeeld plastic, karton, piepschuim, bevestigingsbanden, etc voorbij komen. Als jij bij de afdeling karton staat, dan pak je de kartonnen delen van de lopende band af en zet deze netjes achter jou neer, bij elkaar, zodat het goed en netjes vervoerd kan worden naar de verwerkingsafdeling. De ene dag sorteer jij karton, de andere dag sorteer jij plastic, enz, dus geen dag werken is hetzelfde voor jou.

Je komt te werken op een overzichtelijk terrein waar je veel moet overleggen en communiceren met je collega’s De werkzaamheden kunnen zowel; uitgevoerd worden in Zwolle als in Hasselt, daarom is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt.

En je kan doorstromen om opgeleid te worden tot operator, als jij dat graag wil. De bedoeling is dat je in de toekomst allround medewerker gaat worden zodat je op deze locatie en evt op meerdere locaties alle taken kan gaan doen. Hoe leuk is dat!!

Je komt te werken in een twee ploegen dienst, de ochtenddienst van 06.30 – 14.30 uur en de middagdienst van 14.30 – 22.30 uur.