Klik hier voor meer Informatie

Salaris: €2.200 tot €2.700 per maand euro
Werkgever: NLwerkt
Regio: Reusel-De Mierden
Plaats: Reusel
Adres: Reusel

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Reusel

Een boutje hier, een moertje daar. Even aandraaien en de koffer is klaar. Jij sleutelt graag en maakt van je hobby je beroep. Lekker verdienen in een leerzame werkomgeving!

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker draag je bij aan de vervaardiging van maatwerk industriële verpakkingen. Met tientallen order per week, die qua omvang en complexiteit sterk uiteenlopen, is geen week hetzelfde. Het productieproces volg je aan de hand van de digitaal beschikbare productietekeningen en instructies op de werkorder. Je werkdag start met een overleg waarbij je samen met je collega’s in je team de dagplanning doorneemt. Tijdens dit overleg krijg je een werkorder toegewezen waar jij verantwoordelijk voor bent.

De productieafdeling is onderverdeeld in diverse subafdelingen en werkzaamheden, waaronder machinale houtbewerking, assemblage, interieurbewerking, cleanroom, kunststof lassen en bediening freesmachine. Het doel is dat je op meerder fronten in het productieproces inzetbaar bent. Er is een intern opleidingstraject waardoor je vaardig wordt in meerdere disciplines en kun je een specialisme gaan opbouwen.

Wat verwachten we van je?

  • Je werkt nauwkeurig, jij zorgt ervoor dat de orders foutloos naar de klant gaan;
  • Je hebt technisch inzicht en gedegen kennis van het lezen van tekeningen;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, voorkeur 40 uur;
  • Je bent flexibel. Daarmee bedoelen we dat je bereid bent om (incidenteel) over te werken mocht de situatie hiernaar vragen;
  • Je bent vaardig in het werken met handgereedschappen.

Waar ga je werken?

Je gaat als technisch productiemedewerker werken bij een mooie, bekende Kempische organisatie die zich richt op de productie en verkoop van diverse verpakkingen zoals kisten, koffers en oplossingen om producten veilig in te vervoeren. De organisatie voert een echte (bijna ouderwets goede) Kempische, informele werksfeer. Zo is de wekelijkse Vrijmibo niet weg te denken en speel je in de pauzes een potje tafelvoetbal, darts of biljart(!).

Wat krijg je ervoor terug?

Als technisch productiemedewerker geniet jij van:

  • Werken in een team van zo’n 85 gemotiveerde collega’s;
  • Marktconform salaris;
  • Intern trainingsprogramma;
  • Opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien;
  • Een informele Brabantse organisatie met een fijne werksfeer.

Heb je interesse in deze vacature als technisch productiemedewerker? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!