Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Alphen aan den Rijn
Adres: Hazerswoude Dorp, 2391 PA
Postcode: 2391PA

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Alphen aan den Rijn

Ben jij een Rioleringstechnicus met installatieskills? Bij onze opdrachtgever ben jij een belangrijke schakel in het team. Ga samen met een collega op pad en laat bij onze klanten een mooi stuk vakwerk achter, met als doel 100% tevreden klanten!

Over de functie

Als Rioleringstechnicus ben je verantwoordelijk voor herstellen, repareren, aanleggen en vervangen van rioolstelsels. Vaak ga je met je collega samen naar een klus toe, uiteraard met een bus van de zaak met representatief gereedschap. Je hebt kennis van materiaalsoorten, de eigenschappen, hulpstukken en maatvoering. Je werkt volgens NEN-normering voor binnenhuisriolering en buitenriool, of bent bereid je hierin te laten trainen. Je hebt kennis van veilig werken, juist gebruik van machines, gereedschap en Persoonlijke Beschermings Middelen.

Je beheerst de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Dit hoeft niet perfect te zijn, maar je moet je werkzaamheden wel goed kunnen omschrijven. Een advies of aandachtspunten op papier zetten, is voor jou geen probleem. Je leest soms uitgebreide opdrachten in je digitale agenda, krijgt regelmatig een mailtje vanaf de planning om je goed te kunnen voorbereiden op je klus. Ook wordt er soms een reactie van je verwacht. Bij de grotere projecten moet je werkzaamheden en meerwerk goed en overzichtelijk bijhouden. Dit gaat allemaal per tablet die uiteraard beschikbaar wordt gesteld door de opdrachtgever!

Lijkt dit jou wat? Solliciteer direct of bel 0182 582 811!

Wat wij bieden

  • Telefoon en tablet van de zaak;
  • Werken met kwalitatief hoogstaand gereedschap;
  • Afwisselende werkzaamheden;
  • Een gezellig, hecht team;
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat wij vragen

  • Je beschikt over ruime kennis van rioolstelsels en materiaalsoorten;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je bent flexibel ingesteld.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een laagdrempelige, gezellige organisatie die veel aandacht voor het personeel heeft. Denk hierbij aan een veilige werkomgeving, telefoon en tablet van de zaak, top gereedschap en diverse ontwikkelmogelijkheden.