Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Regio: NL
Plaats: Nederland
Adres: Rotterdam, 3067 GR

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Nederland

Ben je technisch sterk? Vind je het leuk om in de metaalbewerking aan de slag te gaan en ben je fulltime inzetbaar? Dan past dit perfect bij jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de buurt van Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een productiemedewerker metalen afdichtingen!
Ben je geïnteresseerd hierin of wil je meer informatie ontvangen? Solliciteer direct of neem contact met ons op via 010 220 65 39!

Over de functie

Je gaat aan de slag met verschillende werkzaamheden in de metaalbewerking. Denk hierbij aan het persen, zagen en eventueel draaien van metalen. Het bedrijf produceert afdichtingen en het is jouw taak om samen met je collega’s de bestelde afdichtingen te produceren. Technisch inzicht is bij deze functie dus heel erg belangrijk! Het bedrijf is op zoek naar iemand die bij voorkeur ervaring heeft in de metaalbewerking of een vmbo-/ mbo opleiding in de metaalbewerking heeft afgerond. Het bedrijf heeft een speciale 24-uurs service. Hier word je een keer in de zes weken voor ingeroosterd. Mocht er een spoedmelding binnen komen, dan is het jouw taak om dit op te pakken. Hier staat natuurlijk een bonus tegenover!

Het bedrijf zoekt iemand met veel motivatie en waarop het team kan bouwen. Daarnaast is het spreken en schrijven van de Nederlandse taal een must.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je geïnteresseerd hierin? Solliciteer direct online of neem contact met ons op via 010 220 65 39!

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris
  • Een vast contract
  • Een functie in een sterk team waarin alle neuzen dezelfde kant op staan
  • Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden
  • Werken in een mooi bedrijf!

Wat wij vragen

  • Je hebt je vmbo-/ MBO opleiding in de richting metaalbewerking afgerond of enkele jaren werkervaring opgedaan in de metaalproductie
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met de CNC-kanter
  • Je staat er voor open om mee te draaien in de 24-uurs servicedienst
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een mooi bedrijf dat goed in de markt ligt. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Capelle a/d IJssel en biedt mooie doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf is goed te bereiken met de auto, maar ook met het OV kan je er makkelijk komen.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,