Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3700 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: HARDERWIJK
Postcode: 3846BL

Bekijk meer gegevens

Hé planner. Is jouw huidige baan een tikkeltje saai? En wil je niet alleen achter een bureau zitten, maar ook face-to-face klanten adviseren? Dan hebben we bij Bakker Bedrijfswagens in Hengelo (OV) een baan vol uitdaging en afwisseling voor je.

wat bieden wij jou

  • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Direct in dienst bij Bakker Bedrijfswagens
  • (kerst)borrel, zomer BBQ en het Bakker feest!
  • Volop mogelijkheden via de Bakker-Academy
  • 24 tot 40 uur, dit in overleg

wie ben jij

Ervaring als planner is voor deze rol een must. Het maakt ons niet uit in welke branche jij die ervaring hebt opgedaan. Over trucks en bedrijfswagens kan Bakker Bedrijfswagens je alles leren.
Wat verder belangrijk is: dat je stevig in je schoenen staat, makkelijk schakelt tussen werkzaamheden en goed prioriteiten kunt stellen. Want jouw telefoon gaat straks voortdurend, er staan klanten aan de balie en ook via de mail komen er vragen jouw kant op.
Als die dynamiek je aanspreekt, is deze baan je op het lijf geschreven.

wat ga je doen

Je hebt een cruciale rol binnen de vestiging. Als jij je werk goed doet, rijden klanten om voor onze service en dragen collega’s je op handen.

waar ga je werken

Bij Bakker Bedrijfswagens Harderwijk voeren ze reparatie en onderhoud uit voor uw truck, trailers en bedrijfswagens en zijn officieel dealer van DAF trucks en IVECO Daily bedrijfswagens.

Ook bieden ze de service als het gaat om Haller Benelux, VDL, Amtek en VDK. Daarnaast leveren ze het complete assortiment TRP onderdelen. De vestiging in Harderwijk is eenvoudig te bereiken via de A28.

sollicitatie

Ik wil je graag nog veel meer vertellen over deze vooruitstrevende werkgever! Neem vooral contact met mij op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.