Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: VELDHOVEN
Postcode: 5504EN

Bekijk meer gegevens

Heb jij twee rechterhanden, vind je het leuk om problemen op te lossen en help je graag klanten vooruit? Wil jij als klusser van je hobby je beroep maken? Wil je graag in de winkel staan maar geen avonden of weekenden werken? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

wat bieden wij jou

  • Salaris tussen de€2200 / €3000
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever
  • Informele werksfeer
  • Zeer grote doorgroeimogelijkheden
  • Maandag tm vrijdag!

wie ben jij

  • Ervaring (in de ijzerwarenbranche of bouw) is niet vereist, wel een pre. Je hebt in ieder geval affiniteit met de ijzerwarenbranche, bouwmaterialen of gereedschappen.
  • Een proactieve werkhouding is belangrijk, daarnaast ben je klantgericht, commercieel ingesteld en denk je in oplossingen
  • Je bent betrouwbaar, representatief en een echte teamplayer

wat ga je doen

Als Verkoopadviseur ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Jij bent dé specialist in de ijzerwaren- en bouwmaterialenbranche: je adviseert klanten en verkoopt ons uitgebreide assortiment. Met jouw kennis help (en ontzorg) je de klant. Je neemt bestellingen aan, verkoopt onze producten, adviseert klanten en lost problemen op. Hierbij zet je jouw expertise graag in enprobeer je met de klant mee te denken. Je werkt samen met jouw collega’s in een ervaren, gezellig en vast team.

waar ga je werken

‘Ons bedrijf is een technische groothandel met meer dan 50 vestigingen verspreid over verschillende regio’s. Deze vestigingen zijn onderverdeeld in diverse business units, zoals bijvoorbeeld de locatie in Veldhoven. Dankzij het regionale karakter van onze vestigingen blijven we vertrouwd voor onze klanten. Door nauwe samenwerking zorgen we ervoor dat we snel kunnen leveren en over een schat aan kennis beschikken. Ons team bestaat uit ongeveer 600 medewerkers, met ons hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen/Moerdijk. We cultiveren een informele en vriendelijke werksfeer waarin iedereen dezelfde doelstelling heeft: de klant optimaal van dienst zijn’.

sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer vandaag nog en maak van je klushobby je professionele passie.
Heb je nog niet alle ervaring en kennis ? Maar ben je wel bereid technische kennis op te doen middels intern opleiding(en)? Neem dan contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.