Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2300 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: ROOSENDAAL
Postcode: 4703TB

Bekijk meer gegevens

Klanten adviseren en zorgen voor een ultieme klantbeleving, daar krijg jij energie van! Heb jij een passie voor mode? Wil je graag werken in een dynamische omgeving? Dan is deze functie als verkoopmedewerker voor een bekend tassen merk echt iets voor jou!

wat bieden wij jou

  • Vanaf€13,27,- per uur o.b.v. ervaring en leeftijd
  • Werken voor een bekend tassen merk
  • Tijdelijk met kans op overname
  • Werken in een gezellig team
  • 16 tot 32 uur per week
  • MCArthurGlen Designer Outlet Rosada

wie ben jij

Je bent een enthousiaste verkoopmedewerker, die een echte ambassadeur is voor het merk waarvoor je komt te werken. Je wilt mensen graag helpen en adviseren bij het vinden van de juiste tas, accessoires of kleding. Je denkt mee en ziet kansen. Daarnaast weet je collega’s te enthousiasmeren en inspireren. Samen streven jullie naar de ultieme beleving voor de klant.

  • Je bent flexibel inzetbaar. Werken in het weekend of de avond (tot 20.00 uur) is voor jou geen probleem;
  • Je kan goed omgaan met verschillende systemen om voorraad te beheren, verkoopanalyses uit te voeren en de klantbetrokkenheid te meten;
  • Je spreekt naast Nederlands ook goed Engels, om zo elke klant goed te kunnen helpen.

wat ga je doen

Als verkoopmedeweker ben je verantwoordelijk voor het verkopen van tassen, accessoires en kleding van een high-end merk. Dit doe je op een manier die representatief is voor het merk. Met jouw enthousiasme en sociale skills geef je klanten het beste advies en bied je hulp waar nodig. Je rekent de producten af aan de kassa en zorgt ervoor dat de winkel netjes en schoon blijft. Het is jouw doel om de klant met een tevreden gevoel de winkel te zien verlaten.

waar ga je werken

Je gaat werken als verkoopmedewerker voor een high end tassen merk, welke een nieuwe winkel gaat openen in Designer Outlet Rosada, in Roosendaal. Werken bij dit merk betekent deel uitmaken van een team dat gedreven wordt door passie voor mode en toewijding aan klantenservice.

sollicitatie

Kan jij niet wachten om te beginnen? Reageer dan online met motivatie en CV! Solliciteer snel via onderstaande button. Nog vragen? Neem dan contact op via 0165-587025 of roosendaal@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.