Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 50 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Almelo
Postcode: 7602CK

Bekijk meer gegevens

Draag jij als Mbo of Hbo verpleegkundige de gehandicaptenzorg een warm hart toe? En heb jij ruimte in je agenda voor een project op een woongroep? Op meerdere groepen kunnen wij jouw inzet goed gebruiken! Ervaring in de gehandicaptenzorg is niet nodig maar wel een pré. Je werkt op een locatie in Enschede of Almelo, Losser of Hengelo. Afhankelijk van wat jouw voorkeur is qua locatie. Een project duurt gemiddeld drie tot zes maanden met kans op verlenging. Het is mogelijk om een periode-opdracht te werken vanaf 16 uur in de week of meer. Werk je liever op meerdere groepen? Ook dan komen we graag met je in contact. Lees snel verder!

wat bieden wij jou

  • Tarief, toeslag en vergoeding reiskosten
  • in Enschede, Losser, Almelo of de omgeving.
  • Werk op bijzondere groepen met bijzondere cliënten
  • Project vanaf drie maanden of meer
  • Combinatie van zorg en begeleiding
  • Vanaf 16 uur in de week of meer

wie ben jij

Jij bent een positieve Mbo-verpleegkundige of Hbo-verpleegkundige met BIG-registratie. Je bent beschikbaar voor een project voor 24 uur per week of meer. Je ziet een uitdaging in het werken in de gehandicaptenzorg. Ervaring is niet nodig, wel mooi meegenomen natuurlijk. Je bent iemand met oog voor je medemens en je vind het leuk om een combinatie van zorg en begeleiding in jouw werk te hebben. Je stemt je begeleiding en communicatie af per cliënt. Je functioneert goed in teamverband en bent gedreven om de beste zorg voor de cliënt neer te zetten.

Jij beschikt in ieder geval over:

  • een diploma als verpleegkundige
  • een geldige BIG-registratie
  • een beschikbaarheid van 16 uur of meer per week

wat ga je doen

je werkt met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die samen wonen op een woongroep. Je biedt jouw cliënten de juiste begeleiding en zorg. Je communiceert verbaal, en non-verbaal, afhankelijk van de cliënt. De woongroep kan bestaan uit cliënten met een lichte, matige, of ernstige verstandelijke beperking maar een mix kan ook voorkomen. Dit maakt elke groep weer anders. Als begeleider met verpleegkundige achtergrond kan het ook zijn dat je bepaalde handelingen uitvoert, mochten die nodig zijn. Samen bepalen wij welke groepen goed bij jou passen. Daardoor kunnen wij je het project voorstellen dat het beste bij jou past!

waar ga je werken

Je werkt bij een organisatie met woongroepen in Enschede, Losser, Almelo, Nijverdal en de omgeving. Je verbind je bij voorkeur vast aan een groep en maakt voor een periode van een aantal maanden of langer onderdeel uit van het team. Het werken op meerdere groepen is ook bespreekbaar. Wij stemmen graag in een kennismakingsgesprek af waar jij naar op zoek bent. Daardoor kunnen wij hopelijk een project voorstellen datécht goed bij je past!

sollicitatie

Meer weten over wat Randstad Zorg Professionals jou als verpleegkundige kan aanbieden? Solliciteer of stuur je CV via de e-mail. Wij gaan graag met je in gesprek!

Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: