Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 24.67 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: Sittard
Postcode: 6135KW

Bekijk meer gegevens

Als verpleegkundige maak jij het verschil in het leven van cliënten met een verstandelijke beperking. Het uitvoeren van zowel begeleidende als verzorgende taken vind jij geen probleem.
Ben jij de empathische, toegewijde begeleider die wij zoeken?

wat bieden wij jou

 • Salaris conform cao GHZ:€ 17,67 – € 24,67 + ORT
 • Mogelijkheden tot bijscholing
 • Werken op een vaste groep
 • Uren op contract mogelijk
 • Gezellige collega’s!

wie ben jij

Jij bent een verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de gehandicaptenzorg. Naast de verzorgende taken, vind je het ook leuk om begeleidende taken uit te voeren. Zwaardere gedragsproblemen schrikken jou niet af. Je staat er voor open om op een EMB-groep te werken. Het is belangrijk dat je de persoon achter het gedrag blijft zien. Het leren kennen van de cliënten staat hoog op jouw prioriteitenlijst. Dat kan doordat je op een vaste groep gaat werken.

Als een stevige aanpakker blijf je kalm en professioneel tijdens escalaties. Je herkent snel signalen en past je aanpak daarop aan. Goed teamwork is voor jou essentieel. Hoewel je zelfstandig werkt, overleg je constant met collega’s over de situaties op de werkvloer.

 • Je hebt je diploma verpleegkundige op zak
 • Ook met een diploma op minimaal niveau 3 zoals verzorgende IG, begeleider specifieke doelgroepen, MMZ, social work, SPH, SPW of vergelijkbaar ben je welkom

wat ga je doen

Omdat iedere dag als verpleegkundige anders is, weet je ‘s ochtends nog niet precies wat de dag je gaat brengen. Maar jouw doel is duidelijk: structuur, duidelijkheid en veiligheid bieden aan de cliënten.

Je werkt op een vaste groep, waardoor je een sterke band kunt opbouwen met zowel de cliënten als je collega’s. We gaan met jou in gesprek om jouw wensen te bespreken en kijken samen welke groep het beste bij jou past.
Door op een vaste groep te werken, leer je de cliënten goed kennen en herken je hun signalen en gedrag. Dit helpt jou om ervoor te zorgen dat de cliënten elke dag een fijne dag hebben, wat continu jouw doel is!

Naast het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen, komt het voor dat je ADL-taken moet uitvoeren. En natuurlijk het bieden van begeleiding.

waar ga je werken

Je gaat als verpleegkundige werken in de gehandicaptenzorg bij een organisatie met verschillende locaties in Limburg. Op meerdere plekken is ruimte voor een nieuwe collega. De keuze van de locatie hangt af van jouw voorkeuren. We zoeken samen naar de plek waar jij je het prettigst voelt, want werkplezier is belangrijk voor ons.

In het begin ben je in dienst bij Randstad. Als het werk goed bevalt en je voelt je helemaal op je plek, is er de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te gaan bij de organisatie.

 • Vakantiegeld en vakantiedagen
 • Pensioenopbouw
 • Vast contactpersoon
 • Eindejaarsuitkering

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: