Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 50 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: ERMELO
Postcode: 3851JH

Bekijk meer gegevens

Voel jij je als verpleegkundige helemaal thuis in het werken in de psychiatrie? Wil jij als zelfstandige een project werken in de psychiatrie. Bijvoorbeeld op op een afdeling ouderenpsychiatrie, een HIC-afdeling of sociowoningen? Lees dan snel verder! Een project via Randstad Zorg Professionals duren vaak drie tot zes maanden en worden daarna verlengd. Projecten starten vanaf 24 uur per week tot fulltime. Na een kennismakingsgesprek met Randstad volgt een gesprek bij de organisatie waar je gaat starten en een (betaalde) meeloopdienst. Zo kan jij je goed voorbereiden op je nieuwe project.

wat bieden wij jou

  • Interessante opdrachtgevers bij jou in de buurt
  • Projecten vanaf 24 uur de week
  • Zet jouw kennis en kunde in op projectbasis
  • tarief in overleg
  • Werk in de psychiatrie
  • In Ermelo

wie ben jij

Als verpleegkundige met BIG-registratie werk je graag periode-opdrachten. Je bent positief ingesteld en blijft kalm als de situatie daar om vraagt. Je functioneert het beste in een team en hebt al de nodige ervaring in de GGZ. Tot slot ben je bent voor minimaal 24 uur in de week beschikbaar voor een project. Je bent een teamspeler en bouwt graag samen met een team. Je hebt bij voorkeur al ervaring in de psychiatrie. En je staat stevig in je schoenen.

Jij beschikt over:

  • een geldige BIG-registratie
  • een diploma verpleegkunde
  • een beschikbaarheid van 24 uur in de week of meer

wat ga je doen

Er zijn verschillende projecten in de GGZ in jouw omgeving waar je zou kunnen starten. Bijvoorbeeld in de op een HIC-afdeling maar ook in de ouderenpsychiatrie en op sociowoningen. Samen kijken wij naar je ervaring en naar jouw voorkeur. Zo kunnen wij een project op maat aanbieden. Afhankelijk van je voorkeuren zal je onderdeel worden van een team op een voor jou interessante afdeling. Je werkt in een onregelmatig rooster gedurende een periode van gemiddeld drie tot zes maanden.

waar ga je werken

Je werkt bij een van de grotere GGZ-organisaties in Midden Nederland. Een mensgerichte organisatie die continu bezig is met innovatie en het stimuleren van ontwikkeling.

Randstad Zorg Professionals kan projecten aanbieden in de GGZ, revalidatiezorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en in de ziekenhuizen bij jou in de omgeving. In een eerste oriënterende gesprek kijken we samen naar jouw voorkeuren en wensen met betrekking tot een opdracht. Aan de hand daarvan kunnen wij jou een project voorstellen dat bij je past!

sollicitatie

Wil jij meer weten over het werken als zelfstandige bij ons? Solliciteer op deze vacature of e-mail je CV. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Tot snel?!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: