Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 49 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: ERMELO
Postcode: 3851JH

Bekijk meer gegevens

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige met passie voor de psychiatrie? En werk jij met veel plezier nachtdiensten? Ga dan aan de slag op dit project in Ermelo!

Je komt te werken op een gesloten/besloten crisisafdeling voor volwassenen. Belangrijk is dat je al ervaring hebt op een vergelijkbare afdeling. Het gaat om een project vanaf 24 uur per week voor een langere periode. Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Breed aanbod in de GGZ
  • Projecten vanaf 16 uur in de week
  • Zet jouw kennis en kunde in op projectbasis
  • Apart tarief voor Mbo en Hbo
  • Werk een project dat bij je past
  • In Ermelo

wie ben jij

Als verpleegkundige zet je je graag op ZZP-basis in om organisaties te helpen. Je bent positief ingesteld en werkt oplossingsgericht. Ook ben jij iemand met communicatieve vaardigheden en help jij graag collega’s op de werkvloer. Je hebt een grote dosis energie en houdt van aanpakken. Jij bent altijd positief en zet graag humor in in je werk.

Je bent proactief, ziet werk liggen en hebt ervaring in de psychiatrie. Ook ben je beschikbaar voor liefst 32 uur per week of meer voor een periode-opdracht in Ermelo.

  • Je hebt een verpleegkunde opleiding en affiniteit met de (verslavings)psychiatrie
  • Je bent BIG-geregistreerd
  • Je bent (liefst) 32 uur per week of minimaal 24 uur per week beschikbaar

wat ga je doen

Je werkt bij een GGZ organisatie die actief is in de (specialistische) GGZ in Midden-Nederland. Bij deze organisatie staat aandacht voor de persoon, zowel collega als patiënt, voorop. Als je je wil ontwikkelen ben je bij deze organisatie op de juiste plek.

Deze organisatie heeft zich op alle gebieden gespecialiseerd.

waar ga je werken

Werken via Randstad Zorg Professionals betekent projectmatig werken bijéén of meer opdrachtgevers in jouw regio. Samen stemmen wij af wat jouw voorkeuren zijn en wat Randstad hierin mag aanbieden. Projecten starten vanaf 24 uur in de week en kunnen ook voor fulltime zijn. Vaak voor een periode van 3 maanden tot zes maanden. Met kans op verlenging.

Of het nou in de GGZ, gehandicaptenzorg, ziekenhuis of in de ouderenzorg/thuiszorg is. Wij denken graag met je mee over wat er mogelijk is!

sollicitatie

Wil jij meer weten over het werken als zelfstandige via Randstad Zorg Professionals? Solliciteer op deze vacature of e-mail je CV. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: