Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 20.3 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: Hilversum
Postcode: 1211DA

Bekijk meer gegevens

Als je’s ochtends binnenkomt op jouw locatie dan voel je in al je vezels waarom je bij Martha Flora werkt. Hier wordt echt het verschil gemaakt voor mensen met dementie!
Je bent te gast in het huis van de bewoner en je werkt samen met al je collega’s in verschillende functies om de bewoners een thuisgevoel te geven als thuis wonen niet meer gaat. Als verzorgende IG zal jij de verantwoordelijkheid hebben om zowel de huiselijke sfeer te behouden als de bewoners de zorg te geven die zij nodig hebben en ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het unieke Martha Flora zorgconcept. Ben jij de team player die we zoeken?

wat bieden wij jou

 • salaris tussen de 14,48 en 20,80 per uur
 • een fijne huiselijke sfeer
 • particuliere organisatie, Martha Flora
 • in een bosrijke omgeving
 • jaarcontract, met uitzicht op een vast contract
 • samen zorgen voor een liefdevol thuis

wie ben jij

Als je’s ochtends binnenkomt op jouw locatie dan voel je in al je vezels waarom je bij Martha Flora werkt. Hier wordt echt het verschil gemaakt voor mensen met dementie!
Je bent te gast in het huis van de bewoner en je werkt samen met al je collega’s in verschillende functies om de bewoners een thuisgevoel te geven als thuis wonen niet meer gaat. Als verzorgende IG zul jij de verantwoordelijkheid hebben om zowel de huiselijke sfeer te behouden als de bewoners de zorg te geven die zij nodig hebben en ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het unieke Martha Flora zorgconcept. Ben jij de team player die we zoeken?
Heb jij de passie om te werken met mensen met dementie? Voel je hier een enorme drive voor en beschik je daarnaast over:

 • een zorgdiploma, bijvoorbeeld als Verzorgende IG of Verpleegkundige

wat ga je doen

Jouw werkdag in een notendop; Als je’s morgens de locatie binnenkomt, begin je niet gelijk met de overdracht, maar met een warm welkom naar de bewoners en je collega’s. Er wordt op de locatie geen werkkleding gedragen. Jouw dag is volledig gericht op het welbevinden van de bewoner. Naast de zorgtaken is de aandacht met name gericht op het welzijn van de bewoner en het opbouwen van een vertrouwensband zodat zij zich veilig en thuis voelen. Waar je zorgt voor de bewoners, zorg je ook voor de familie en vrienden. ‘Familie hoort erbij’ en je houdt ze betrokken bij het welzijn van hun dierbare.

 • Je speelt in op de behoefte van de bewoner
 • Je draagt geen werkkleding
 • je biedt warmte, veiligheid en geborgenheid
 • je houdt de familie graag betrokken bij de zorg.

waar ga je werken

Je gaat werken bij Martha Flora. Zij bieden gespecialiseerde, liefdevolle zorg aan mensen met dementie. Bij Martha Flora werken ze op elke locatie met bovengemiddeld veel personeel en krijg je dus alle tijd om met jou achtergrond en ervaring de beste individuele zorg te geven.

 • het bieden van gespecialiseerde zorg
 • een organisatie waar echt het verschil wordt gemaakt!

sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en heb je een warm hart voor mensen met dementie? We ontmoeten je graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.