Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 20.3 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Nijmegen
Postcode: 6512BT

Bekijk meer gegevens

Ben jij een Verzorgende IG? Ben je gemotiveerd, zelfstandig en positief ingesteld? En wil je zelf bepalen wanneer je werkt? Bekijk dan onze vacature.

wat bieden wij jou

  • Salaris conform cao VVT FWG 35€ 15,28 – € 20,30
  • Uren op contract mogelijk
  • Verschillende locaties in Nijmegen en omgeving
  • Bepaal zelf wanneer een hoe veel uur je werkt
  • Mogelijkheden tot bijscholing

wie ben jij

Jij bent Verzorgende IG en werkt graag in de ouderenzorg. Bij jou staan de cliënten altijd op nummer één. Jij gaat met respect met ze om. Ze kunnen jou vertrouwen. Ook ben jij altijd in voor een gezellig praatje.
Jij vindt afwisseling in je werk fijn. Het is voor jou daarom geen probleem om op verschillende locaties te werken. Iedere dag pas jij je opgebouwde kennis en ervaring weer toe op de werkvloer. Jouw doel is om de cliënten iedere dag een fijne dag te bezorgen. Dit realiseer jij graag samen met je collega’s.

Je bent betrouwbaar, sociaal en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met jouw empathische vermogen leef jij je gemakkelijk in de verschillende situaties bij cliënten.

  • Je hebt de opleiding Verzorgende IG afgerond

wat ga je doen

Als Verzorgende IG verzorg jij cliënten in de ouderenzorg op verschillende locaties in Nijmegen (en omgeving). Je voert ADL-taken uit. Denk aan wassen, aankleden en ondersteunen bij toiletgang. Ook verpleegtechnische handelingen komen aan bod. Je maakt zorgplannen en monitort deze. Jij pikt veranderingen en signalen snel op en pastje werkwijze hier gemakkelijk op aan.
Daarnaast bied je een luisterend oor waar nodig.

Je gaat werken op verschillende locaties. Zo kan het zijn dat je de ene dag op een PG-afdeling staat en de volgende dag op een somatiek afdeling. Ook werken op het herstelcentrum behoort tot de mogelijkheden.

Wat jij iedere dag doet, is belangrijk voor het welzijn van de cliënten. Ze zijn blij met jou!

waar ga je werken

Je gaat werken als Verzorgende IG bij een ouderenzorgorganisatie. De organisatie heeft verschillende woonvoorzieningen in Nijmegen en omgeving. Zo hebben ze locaties aan de rand van het bos, maar ook midden in stad.

Randstad wordt jouw werkgever. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en daarom krijg jij een vast contactpersoon. We blijven graag goed in contact met jou om op de hoogte te blijven van jouw wensen, behoeftes en ontwikkeldoelen. Wij zijn erécht voor jou!
Verder bouw je bij Randstad pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen op. We hebben een ruim aanbod in trainingen, cursussen en opleidingen waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

sollicitatie

Zie jij jezelf al als Verzorgende IG op verschillende locaties in Nijmegen werken? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.