Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 19.33 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: OSS
Postcode: 5341GL

Bekijk meer gegevens

Hou jij van afwisseling in je werk als verzorgende IG? Of wil graag zelf bepalen wanneer je werkt? Kom dan werken als verzorgende IG bij Randstad Zorg! Langdurige opdrachten of flexibel werken, we hebben veel mogelijkheden. Wat past bij jou?

wat bieden wij jou

  • Salaris conform CAO VVT:€14,48-€19,33 per uur
  • Fulltime of parttime
  • Cursussen en trainingen mogelijk
  • Jij kiest hoeveel uur je werkt
  • Vast contactpersoon binnen Randstad

wie ben jij

Jij bent verzorgende IG en wil graag werken in de ouderenzorg. Je houdt van afwisseling. Je kunt zelfstandig te werk gaan, maar een team om je heen vind je ook erg fijn. Samen sparren, casussen bespreken en een grapje tussendoor. Jij bent die enthousiaste verzorgende IG waar wij naar op zoek zijn!

wat ga je doen

Jij gaat aan de slag als verzorgende IG bij een organisatie in de ouderenzorg.
Je kiest uit 2 opties:
1. Je gaat werken in een flexpool. Hierbij kun jij zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Dus altijd op woensdag of zaterdag vrij? Of juist iedere week op andere dagen werken? Bij ons is dat geen probleem!

2. Je gaat aan de slag op langdurige opdrachten. Zo ben je bijvoorbeeld 6 maanden werkzaam op afdeling x, waarna je naar afdeling y doorstroomt voor de volgende 4 maanden. Zo hou je afwisseling in je werk en kun je toch een band opbouwen met de bewoners! Je gaat mee in het rooster van de locatie. Bevalt een afdeling je zo goed? Dan gaan we kijken of er een vaste plek in het team voor je is.

waar ga je werken

Jij gaat als verzorgende IG aan de slag bij een organisatie in de ouderenzorg. Zij bieden thuiszorg, revalidatie&herstelzorg en verpleeghuiszorg. Wat past het beste bij jou? We gaan hierover in gesprek en houden rekening met jouw wensen.

Randstad wordt jouw werkgever. Je krijgt een vaste contactpersoon, je bouwt pensioen op en uiteraard ook vakantiegeld en vakantiedagen. Als je graag een cursus of training wil volgen om nog beter te worden in je werk, regelen wij dat voor je.
Je kiest zelf hoeveel uur je werkt. Of dat nuéén dienst per week is of juist fulltime, beide is mogelijk!

sollicitatie

Wil jij als verzorgende IG werken zoals dat in jouw leven past? Solliciteer dan snel.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: