Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 18.35 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: Gronsveld
Postcode: 6247NB

Bekijk meer gegevens

Als vrachtwagenchauffeur binnen dit bedrijf kan je veel kilometers maken. Je werkweek start op maandag rond 5:00 uur op de standplaats in Gronsveld. Hier laadt je je wagen met wat je gaat vervoeren. De ene keer zijn dit pallets met karton, de andere keer lege flessen of blik. Er wordt standaard met een wipkar gereden. Heb je hier geen ervaring mee? Geen probleem! Met een mentorchauffeur heb je dit zo onder de knie.
Je rijdt ritten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk en bent een hele week van huis.
Het materieel waarmee gereden wordt is goed onderhouden. De opdrachtgever heeft een eigen werkplaats en zorgt ervoor dat alles tip top in orde is.
De locaties waar je komt zijn voornamelijk fabrieken en grote bedrijven. Omdat alles volumevervoer is wordt je geladen en gelost.
Op vrijdag of zaterdagochtend ben je weer terug op de standplaats. Je weekend kan dan beginnen!

wat bieden wij jou

  • Door overnachtingen en veel uren heel goed salaris
  • Na proefperiode kans op contract
  • Mooi werk, schuifzeilen
  • Opstapplaats Gronsveld
  • Vaste wagen op termijn, wipkar

wie ben jij

Jij bent voor ons de ideale kandidaat als jij:

  • Ervaring hebt met het rijden van een trekker-oplegger. Daarnaast moet je geen probleem hebben in het besturen van een wipkar;
  • In het Nederlands kan communiceren;
  • Een C-E rijbewijs hebt, een digitale pas en code 95;
  • Een heftruckcertificaat in je bezit hebt; dat is mooi meegenomen.

wat ga je doen

Vanuit zuid Limburg, vervoer je voornamelijk volumevervoer met een wipkar. De vervoerde goederen kunnen glas, verpakkingen, karton, plastic kratten en flessen en blikverpakkingen zijn. Je levert dit af bij met name fabrieken en grote bedrijven in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen horen bij deze ritten. Het kan zijn dan je maandag een nationale rit hebt en thuis overnacht. Vervolgens ben je in de regel tot en met vrijdag in de wagen aan het overnachten. Bij de klant wordt je geladen en gelost met een heftruck. Uiteraard ben je wel verantwoordelijk voor het op de juiste wijze laden van je wagen.

waar ga je werken

Je gaat na een gesprek en een korte inwerkperiode aan de slag bij een grote toonaangevende logistieke werkgever. Deze vervoerder is een specialist op het gebied van volume vervoer. Vaak ben je op maandag avond thuis en slaap je de rest van de week in je vrachtwagen. Dat kan in het buitenland maar ook in Nederland zijn.

sollicitatie

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatieknop onderaan deze pagina!

Na een eerste kennismaking ga je op gesprek bij de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek hoor je meer over het bedrijf en wat het werk precies inhoudt. Als het van beide kanten bevalt wordt een inwerkperiode ingepland. Mocht dit goed verlopen dan kan jij snel aan het werk.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,