Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.57 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: ZWOLLE
Postcode: 8041AL

Bekijk meer gegevens

Wil jij graag regelmaat in je werktijden als chauffeur en fysiek niet heel zwaar werk? Dan is deze functie als vrachtwagenchauffeur bij PreZero bij uitstek geschikt voor jou! Voor de PreZero locatie in Zwolle, deze is gevestigd bij Scania op het terrein, hebben we een leuke functie als pendelchauffeur. Je kan fulltime aan de slag.

wat bieden wij jou

 • werken in 2 ploegen van 06:00 14:45 en 14:45-23:30
 • nascholing code 95 op kosten van Randstad
 • reiskosten vergoeding
 • uitzicht op een vaste baan

wie ben jij

Ben jij die chauffeur die wil weten waar hij/zij aan toe is? Ben je op zoek naar gestructureerd werk met vaste werktijden en werkzaamheden? Wil je niet hoeven laden of lossen? Dan is dit de baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een pendelchauffeur die het team wil komen versterken!

 • je bent in het bezit van CE rijbewijs met code 95
 • je hebt een geldige digipas
 • je hebt VCA basis of bereid deze op korte termijn te behalen (op onze kosten)
 • je beschikt over eigen vervoer

wat ga je doen

Je start je werkdag op het terrein van Scania in Zwolle en start vandaag met een ritje naar de locatie in Hasselt met een lading pallets. De vrachtwagen wordt voor je geladen en gelost, het papierwerk mag je zelf doen, maar dat vind je geen probleem. De ene week werk je van 06.00 uur tot 14.45 uur en de andere week werk je van 14.45 uur tot 23.30 uur. Voor deze ritten worden er dagelijks 3 vrtachtwagen ingezet die bemand worden door een vaste ploeg waar jij deel uit van gaat maken. 1 pendelrit duurt +/- 1,5 uur. Dit is 20 minuten voor het laden, 20 minuten voor het lossen , 20 minuten voor de heen rit en 20 minuten voor de terug rit.

 • afvoeren van euro pallets zodat deze geryceld kunnen worden
 • papierwerk afhandelen
 • heen- en weer pendelen tussen Zwolle en Hasselt

waar ga je werken

Bij PreZero Nederland werken ze met zo’n 2.000 collega’s aan een prachtig doel: zero waste. Dat doen we op meer dan 50 locaties. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort.

Dat betekent: niet alleen afval inzamelen, maar het ook sorteren en volledig bewerken tot nieuwe grondstoffen. Daar maken we weer nieuwe producten van. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder verbruikt, die meer en meer circulair wordt. Dan is de kringloop rond.

sollicitatie

Stap 1 ik stel je voor, stap 2 je gaat uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek, stap 3 je gaat een dag mee zodat jij kunt bepalen of dit de baan voor jou is.

Heb je nog vragen of heb je twijfels of dit de baan voor jou is? Bel, mail of app mij dan kan ik je vragen kan beantwoorden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: