Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Sittard-Geleen
Adres: Geleen , Limburg, 6161 RE
Postcode:

De rol van warehouse keeper is veelzijdig. Het belangrijkste doel van de functie is het optimaliseren van de voorraad spareparts en MRO-E/W artikelen, met als resultaat 0 misgrepen en minimalisatie van verouderde of langzaam bewegende voorraad.

Over de functie

Hieronder een kijkje in een werkdag van de Warehouse Keeper:

Het is woensdag. Je bent om 08.00 uur op je werk en voorziet jezelf eerst van een kopje koffie. Dan begin je je werkzaamheden door het controleren van materiaalmeldingen die buiten de kantooruren door wachtdienst/productie uit het magazijn zijn gepakt. Hiervoor verzorg je de juiste afboekingen in het beheersysteem Ultimo. Tevens maak je een rapport aan voor de besteladviezen uit het voorraadsysteem. Gedurende de dag heb je contact met je interne klanten voor het uitslaan van materialen. Via de maintenance werkvoorbereiding krijg je aanvragen om materialen uit het magazijn te halen voor werkzaamheden die de volgende dag gaan starten. Ook hiervoor regel je de administratie. Tussen de middag lunch je met je collega’s met je boterhammen en een lekker stukje vers fruit van je werk. Daarna hervat je je dag en gaat aan de slag met de goederenontvangst: je controleert aan de hand van de pakbon de hoeveelheid en kwaliteit van de materialen en handelt die verder met de vervoerder af. Je neemt contact op met de besteller waar de materialen terecht moeten komen (magazijn of direct naar de werkplek).Daarna besteed je nog wat tijd aan het plegen van bestellingen bij bekende leveranciers, welke je conform inkoopproces afhandelt. Ook informeer je de aanvrager van de bestelling over het verloop. Je overlegt met desbetreffende collega’s welke materialen in voorraad gehouden moeten worden en wat gewenste levertijden zijn. Einde middag bel je nog een leverancier om je ervan te verzekeren dat het bestelde goed tijdig wordt geleverd wegens een deadline in de plant. Als laatste onderdeel van de dag controleer je nog enkele facturen en rapporteert een gevonden afwijking op de factuur aan de afdeling Finance. Dan pak je je spullen en gaat naar huis. Morgen weer een nieuwe dag!

Wat wij bieden

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan bij een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door vermindering van de afvalberg en CO2 uitstoot.Deze functie biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

Jouw profiel

  • Je hebt een door opleiding of ervaring verkregen MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een diploma richting Logistiek, Magazijnbeheer of vergelijkbaar. Ófwel een diploma richting Werktuigbouwkunde aangevuld met logistieke ervaring;
  • Je hebt ervaring met digitale systemen (Ultimo is pre);
  • Je beheerst de NL taal in woord en geschrift uitstekend;
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift voldoende;
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid dit te behalen;
  • Je bent in het bezit van een Hoogwerker certificaat of bereid dit te behalen;
  • Je bent in het bezit van een Hijscertificaat of bereid dit te behalen;
  • Je bent in bezit van een VCA basis certificaat of bereid dit te behalen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jonge en dynamische organisatie, opgericht in 2014 door 3 ondernemers met een overtuiging om dingen anders te doen als het om recycling gaat: het op grote schaal vervangen van polymeren geproduceerd uit olie of gas.

Trefwoorden:

,