Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 26 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: GRONINGEN
Postcode: 9723AL

Bekijk meer gegevens

Ben jij de resultaatgerichte werkleider die doelen stelt en deze weet te behalen? Weet jij medewerkers te motiveren en het beste in hen naar boven te halen? En ben jij in staat om de rust te bewaren, ook als de druk hoog wordt?

Dan is deze baan wellicht iets voor jou. Voor Iederz (gemeente Groningen) zijn wij per direct op zoek naar een werkleider!

wat bieden wij jou

  • Salaris conform relevante ervaringsjaren
  • Tijdelijke opdracht, kans op verlenging
  • Nieuwe locatie op de rand van de stad
  • Werken binnen de gemeente Groningen!
  • Fulltime dienstverband (36 uur)
  • Geen dag is hetzelfde, dynamische werkomgeving

wie ben jij

Als werkleider bij Iederz in Groningen geef je op een resultaatgerichte manier richting aan medewerkers. Dit doe je door doelen te formuleren en middelen te faciliteren, maar ook door de voortgang te bewaken en medewerkers te stimuleren en te motiveren. Je inventariseert en analyseert de sterke en verbeterpunten waar het gaat om de vaardigheden van medewerkers en weet ze op de juiste manier te benaderen. Daarnaast heb je affiniteit met het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

wat ga je doen

Je geeft leiding aan een afdeling waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zijn. Veel van deze werkzaamheden hebben te maken met productiewerk. Als werkleider ben je onder andere verantwoordelijk voor de planning en verdeel je de werkzaamheden voor de eigen afdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verslaglegging en een juist verloop van werkoverleggen en sta je paraat om op de werkvloer ondersteuning te bieden. Al met al een zeer diverse functie, waar geen dag hetzelfde is!

waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij Iederz, het sociaal werk-leerbedrijf van de gemeente Groningen. Deze directie is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en het participatiebeleid van de gemeente. Hiermee levert men een bijdrage aan het realiseren van een inclusieve samenleving waarin iedereen participeert naar vermogen en waarin aan iedereen die wil en kan werken, voorzieningen worden geboden om de stap naar loonvormende arbeid te kunnen maken.

sollicitatie

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan nu!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,