Klik hier voor meer Informatie

Salaris: In overleg euro
Werkgever: Installatiebedrijf Werkendam
Locatie: Werkendam
Adres: Werkendam
Postcode:

Installatiebedrijf Werkendam B.V. (I.B.W.) is een gezonde en zelfstandige onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van installatie- en dakbedekkingprojecten.
Onze opdrachtgevers zijn bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en woningbeheerders in de Randstad en omgeving. Momenteel heeft ons bedrijf circa 85 mensen in dienst.

Wegens uitbreiding van onze opdrachtportefeuille hebben wij plaats voor:

Werkvoorbereider elektrotechnische installaties (m/v)

Je kerntaken bestaan o.a. uit: het calculeren van elektrotechnische installaties voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Verder verzorg je de werkvoorbereiding van de verschillende projecten, waaronder inkoop materialen, capaciteitsplanning en inschakeling onderaannemers. Samen met de projectleider elektrotechniek begeleid je tevens de uitvoering van de verschillende projecten. Kortom, een veelzijdige functie met reële doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Heb je belangstelling?

Stuur dan jouw gegevens en motivatie naar [info@ibw-wdam.nl](mailto:info@ibw-wdam.nl?subject=Sollicitatie%20via%20Jobsindetechniek.nl) ter attentie van de heer H. van Middelkoop.

Voor aanvullende informatie of vragen kun je contact opnemen met de heer Hennie van Middelkoop ([0183-505110](tel:0031183505110)) of via [h.vanmiddelkoop@ibw-wdam.nl](mailto:h.vanmiddelkoop@ibw-wdam.nl?subject=Sollicitatie%20via%20Jobsindetechniek.nl)

I.B.W: Is Betrouwbaar en Waardevol