Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: BMC
Locatie: Noord
Adres: Randstad, Zuid Holland, 2203 GM
Postcode: 2203GM

Bedrijfsomschrijving

BMC Woningcorporaties levert interim-professionals voor woningcorporaties. Al ruim 30 jaar zijn wij verbonden met de volkshuisvesting. Onze dienstverlening richt zich op de werkvelden: Wonen, Vastgoed en Financiën & Bedrijfsvoering. Binnen deze werkvelden leveren wij een betekenisvolle bijdrage met ervaren en deskundige professionals. Binnen onze unit hebben we korte lijntjes en een fijne werksfeer.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgevers in de Randstad zijn wij doorlopend op zoek naar wijkbeheerders / buurtbeheerders. Als wijkbeheerder zorg jij ervoor dat bewoners van een woningcorporatie prettig kunnen wonen. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor bewoners en draagt bij aan het bevorderen van het woongenot en de leefbaarheid in complexen, buurten en wijken.

Als wijkbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het technisch en sociaal beheer in de wijk, buurt en/of het complex. Je houdt toezicht op de naleving van afspraken met bewoners voor een schone en veilige woonomgeving in goede staat. Daarnaast motiveer jij bewoners om mee te doen met projecten in de wijk, zoals de koffieochtend in het buurtcentrum. Jij kunt dit door goed met de bewoners in contact te zijn en jezelf te verplaatsen in andermans situatie. Als gezicht van de woningcorporatie help je bewoners met problemen en vragen in de wijk maar ook “achter de voordeur”. Dit kan zijn op zowel het gebied van leefbaarheid als op technisch vlak.

Wanneer in jouw buurt of wijk problemen ontstaan op het gebied van leefbaarheid ben jij een belangrijke schakel in het werken naar een oplossing. Hierbij werk je samen met andere wijk- en/of buurtbeheerders en woonconsulenten. Ook voer je overleg met bewonerscommissies en maatschappelijke partners als de gemeente, politie en maatschappelijk werk.

Een mooie functie, waarin je veel in contact bent met mensen. Juist door in de wijk te zijn, weet jij wat er speelt. Natuurlijk is het van belang dat je jouw administratie bijhoudt, maar door even op kantoor te zijn, heb je ook de tijd om weer eens bij te praten met je collega’s.

Functie-eisen

Wie ben jij? Je hebt een afgeronde MBO opleiding (dit kan op zowel sociaal als technisch vlak). Mogelijk heb jij ervaring opgedaan als BOA, bij de brandweer of bij de politie in een buitendienstfunctie. Je hebt in ieder geval minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Arbeidsvoorwaarden

Waarom werken bij BMC? Wij bieden een salaris in schaal E van de CAO Woondiensten (min. €2495,- t/m max. €2969,-). Reiskosten vergoeden wij €0,19 per kilometer (met openbaar vervoer volledig). Daarnaast heb je recht op vijf weken vakantie per jaar en 8% vakantiegeld. Wij hebben een pensioenregeling en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Met behulp van ons uitgebreide ontwikkelcentrum, kun je trainingen cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen. Tot slot hebben we regelmatig domein middagen, waarop je kunt bijpraten en borrelen met je BMC collega’s en de nodige kennis kunt opdoen over een relevant onderwerp binnen de woonsector.

Trefwoorden:

,