Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3202 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: NIEUWLEUSEN
Postcode: 7711JH

Bekijk meer gegevens

Voor een woningcorporatie in Nieuwleusen zoeken wij een enthousiaste woonconsulent! Vind jij goede communicatie met klanten belangrijk? Heb jij overtuigingskracht en ben jij een goede netwerker? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken!

Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder en solliciteer!

wat bieden wij jou

  • € 3.202- obv van een fulltime dienstverband
  • mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
  • reiskostenvergoeding
  • goede thuiswerkvoorzieningen
  • een baan voor 4 maanden met kans op verlenging

wie ben jij

Als woonconsulent kun jij snel schakelen, ben je stressbestendig en kun jij goed prioriteiten stellen. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

Daarom moet je snel kunnen schakelen, ben je stressbestendig en lukt het je goed om hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Daarnaast herken jij jezelf in de onderstaande punten:

  • je beschikt over een afgeronde en relevante HBO-opleiding;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je hebt overtuigingskracht en een goede netwerker;
  • je hebt minimaal rijbewijs B;
  • je hebt bij voorkeur kennis van huurrecht en bent op de hoogte van de wijzigingen in de wet- en regelgeving.

wat ga je doen

Als klantconsulent ben jij de eerste contactpersoon voor klanten en bezoekers. Jij handelt samen met je collega’s vragen en opmerkingen af in het klantportaal, aan de telefoon, de infobox en aan de balie. Jij helpt de klant door goede en gerichte vragen te stellen zodat de wensen, behoeftes en situaties inzichtelijk gemaakt worden. Jij verzorgt daarnaast ook het volledige verhuurproces vanaf de beschikbaarheid van een woning tot en met de opzegging van een klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het publiceren van het woningaanbod, je plant bezichtigingen en je controleert de gegevens van de klant en wijst hen de woningen toe. Jij werkt nauw samen met je collega’s en leidinggevenden van de eigen en met name andere afdelingen welke zijn gericht op informatie-uitwisseling, afstemming en het oplossen van problemen.

waar ga je werken

Je komt te werken bij een woningcorporatie. Deze woningcorporatie verhuurt, beheert en bouwt sociale huurwoningen en garages in de gemeenten Dalfsen en Staphorst.

Samen met 15 collega’s (technisch wijkbeheerder en woningconsulenten) ligt je focus op het bevorderen van de leefbaarheid van de huurders.

sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen. Toch nog vragen, geen probleem. Bel Wouter of Petra op 038-4989898 keuze 3.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,