Klik hier voor meer Informatie

Salaris: In overleg euro
Werkgever: Installatiebedrijf Werkendam
Locatie: Werkendam
Adres: Werkendam
Postcode:

I.B.W. is een gezonde en zelfstandige onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van installatie- en dakbedekkingprojecten. Onze opdrachtgevers zijn bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en woningbeheerders in de Randstad en omgeving. Momenteel heeft ons bedrijf 85 mensen in dienst.

Wegens uitbreiding van onze opdrachtportefeuille hebben wij plaats voor:

Zij-instromers (m/v)

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste zij-instromers, dus ook naar mensen buiten onze sector die interesse en gevoel hebben voor techniek. Wij willen jou graag net zo enthousiast maken voor de technische sector als wij zelf al zijn. Daarom zijn wij op zoek naar mensen met capaciteit, en dat staat helemaal los van ervaring op dit specifieke gebied.

Want er valt van alles te leren en ook daar word je door ons volledig in gesteund in begeleid. Wij betalen je studiekosten, je krijgt de nodige coaching van onze praktijkbegeleiders en ervaren technici. Zo kom je in een omscholingstraject voor een technische functie en maak je kans op een vast contract bij IBW. Bij IBW wordt alle aandacht besteed aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, zowel in jouw als in ons belang. Win-win!

Ben je geïnteresseerd?

Wil je graag die kans pakken?
Wil je graag je handen uit de mouwen steken?
Ben je bereid om cursussen te volgen?

Dan ontvangen wij graag je gegevens. Deze kun je sturen naar:
Postbus 84, 4250 DD Werkendam of mailen naar [info@ibw-wdam.nl](mailto:info@ibw-wdam.nl?subject=Sollicitatie%20via%20Jobsindetechniek.nl)