Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 12.79 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3511BJ

Bekijk meer gegevens

Heb jij hart voor de zorg maar niet direct de juiste papieren dan is deze functie als zorghulp iets voor jou!

Heb jij hart voor de zorg maar niet direct de juiste papieren dan is deze functie als zorghulp iets voor jou!

Bij deze locaties in Utrecht wordt er een unieke vorm van zorg geboden . De clienten wonen zelfstandig en doen ook mee aan de maatschappij. De client bepaalt en houdt zelf de regie in handen. Echter om deze zelfstandigheid te kunnen behouden dan hebben ze nog wel zorghulp nodig. Binnen deze organisatie heet de functie ADL assistent en dat betekent clienten helpen bij ADL taken zoals wassen, douchen, toiletgang en aankleden. Geen behaald zorgdiploma in bezit, geen probleem want juist bij deze organisatie kan je aan de slag als student of je wil de overstap maken naar de zorg en heb je vooral hart voor de zorg.

wat bieden wij jou

 • Salaris tussen de€12,79 – €16,58 per uur
 • Jij bepaalt de uren wanneer je werkt
 • Utrecht&Amersfoort
 • Leer- werktraject met vele opleidingen

wie ben jij

Jij wil graag aan het werk als ADL assistent in de zorgóf je hebt een helpende diploma en wil je zelf graag gaan ontwikkelen óf nog in opleiding met duidelijke affiniteit en bovenal met het uitvoeren van zorgtaken en draag je graag bij om de zorg beter te maken.

Als ADL-assistent zorg jij er mede voor dat mensen met een fysieke beperking de kans krijgen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, in hun eigen tempo en op hun manier. Assistentie verleen je alleen als er om wordt gevraagd, anders niet. De cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe de assistentie wordt verleend. Fokus laat zich niet in met de leefwijze, privacy en keuzes van de cliënt.
Je staat stevig in je schoenen en kunt grenzen aangeven. Je vindt het prettig om samen te werken en staat open voor feedback.

 • Je hebt geduld en kan jouw eigen opvattingen over hoe het zou moeten loslaten, De cliënt bepaalt altijd het tempo en de volgorde van de assistentie.
 • Doordat jij duidelijke grenzen kan stellen, waak je niet alleen over jouw eigen belang, maar ook over die van cliënten en collega’s.
 • Om het werk goed te kunnen uitvoeren, moet jij je goed kunnen verplaatsen in de positie van iemand met een fysieke beperking.
 • Jij bent sociaal vaardig en kan goed met allerlei typen mensen overweg. Je kan goed luisteren en duidelijk communiceren.

wat ga je doen

Je werkt bij mensen met uitsluitend een fysieke beperking. Zij leven hun leven zoals zij dat willen. Ze kunnen 24/7 een beroep doen op hulp. Bijvoorbeeld omdat ze een avondje uit zijn geweest. Of pas laat naar bed willen. Of wakker worden en zorg nodig hebben.

Tijdens jouw dienst werk je vanuit een zorgkantoor. Je wordt opgepiept als iemand hulp wil. Je gaat als helpende ADL taken uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld wassen, douchen, aankleden, eten verzorgen, toiletgang begeleiden, medicijnen toedienen, etc. Als helpende bemoei jij je verder niet met het leven van jouw cliënten. Zij wonen immers volledig zelfstandig. Het is dan ook anders dan bij de meeste organisaties en het is belangrijk om te bedenken of dit werk bij je past.

 • Ondersteuning bij eten en drinken en diverse hand-en-spandiensten.
 • Assistentie bij bijvoorbeeld wassen, toiletgang, aan- of uitkleden en/of verplaatsingen.
 • Eenvoudige verpleegtechnische assistentie (EVA), bijvoorbeeld ondersteuning bij uitscheiding, sondevoeding en beademingszorg waarin je een interne opleiding voor kunt gaan volgenwaar ga je werken

waar ga je werken

Als ADL-assistent werk je vanuit een nabij de woningen gelegen ADL-eenheid (hulppost) . Deze ruimte vormt samen met 12 tot 20 aangepaste woningen de speciale woonlocatie. Deze woningen hebben meestal drie of vier kamers, zodat cliënten er ook met partner, gezin of huisdier kunnen wonen.

24 uur per dag en zeven dagen per week kunnen clienten zorg vragen. Samen met andere ADL-assistenten vorm je het ADL-team van jouw locatie. Het ADL-team is zelforganiserend, dat wil zeggen dat de dagelijkse gang van zaken, het roosteren, het contact met cliënten, door het team zelf wordt geregeld. Per vijf tot zes locatie is er één manager ADL-assistentie, die op afstand de rol van leidinggevende vervuld.

Je krijgt in eerste instantie een contract bij Randstad. Klikt het van beide kanten? Dan krijg je op termijn een contract bij de organisatie zelf. Dat betekent bij Randstad; Uren op contract, een vaste contactpersoon, pensioenopbouw, vakantiegeld en vakantiedagen.

 • Bij verschillende locaties is deze leuke functie ter beschikking zoals Utrecht, Amersfoort of IJsselstein
 • De perfecte werkgever als je de overstap naar de zorg wil maken en wordt je ook begeleid vanuit Randstad Zorg

sollicitatie

Heb je interesse of twijfel je nog? We ontmoeten je graag en ontvangen wij graag je cv en motivatie waarom je graag in de zorg (zou willen) werkt! Zo kunnen we samen de zorg helpen in tijden van schaarste! Zonder jou geen zorg!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: