Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 50 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: VENRAY
Postcode: 5801MA

Bekijk meer gegevens

Voel jij je als Mbo- of Hbo-verpleegkundige helemaal thuis in de forensische psychiatrie? En zie jij het als een uitdaging om jouw volgende ZZP-project te werken in de forensische zorg? Voor een forensisch psychiatrisch centrum in Venray zijn wij op zoek naar jou! Je werkt een periode-opdracht op een afdeling persoonlijkheidsstoornissen. Het is mogelijk om vanaf 24 uur tot 28 uur een project te werken, afhankelijk van jouw voorkeur daarin. De periode-opdracht is voor een periode van een half jaar. Je werkt als sociotherapeut met een verpleegkundige achtergrond. Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken?

Lees dan snel meer over jouw volgende project!

wat bieden wij jou

  • Tarief in overleg
  • Langlopende opdracht, afgestemd op jouw voorkeur
  • Aantal uren afgestemd op jouw voorkeur, min 24 uur
  • Werk in de forensische GGZ
  • Locatie heeft goede parkeervoorzieningen
  • als verpleegkundig sociotherapeut

wie ben jij

Jij hebt als verpleegkundige al ervaring in de GGZ. Je staat stevig in je schoenen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Een begeleidende rol als verpleegkundige ligt jou en ken je al goed. Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Jij komt het beste tot je recht in een team. Bent resultaat gericht. En blijft kalm als de situatie daar om vraagt. Tot slot ben je bereid om onregelmatige diensten te werken (geen nachtdiensten). En word je enthousiast van het werken als sociotherapeut met een verpleegkundige achtergrond!

Samengevat heb jij:

  • Afgeronde opleiding tot verpleegkundige
  • Geldige BIG-registratie
  • Ervaring in de (forensische) GGZ en met persoonlijkheidsstoornissen

wat ga je doen

Je werkt straks op een afdeling persoonlijkheidsstoornissen bij een forensisch psychiatrisch centrum. Het is daarbij mogelijk om jouw voorkeuren aan te geven. Ook is een combinatie mogelijk. Je werkt samen met jouw collega’s aan de begeleiding en behandeling van cliënten. Cliënten hebben een psychische kwetsbaarheid, persoonlijkheidsproblematiek of een licht verstandelijke beperking. Samen met het team zorg je voor een veilig leefklimaat en observeer je de groepsdynamiek.
Je volgt het behandelplan en rapporteert de vooruitgang die je ziet.

Het uiteindelijke doel is om jouw cliënten te helpen bij een veilige terugkeer in de maatschappij.

waar ga je werken

Je werkt als zelfstandige je volgende project met cliënten met ernstige psychiatrische problematiek. Je doet dit bij een specialist in de forensische GGZ. De locatie waar je werkt bestaat uit meerdere klinieken met verschillende beveiligingsniveau’s.

Je werkt de opdracht via Randstad Zorg Professionals. Wij kunnen door het hele land projecten aanbieden in de zorg. Projecten duren gemiddeld 3 tot 6 maanden met kans op verlenging. En starten vanaf 24 uur in de week. Ons aanbod stemmen wij af op jouw voorkeuren. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

sollicitatie

Wil jij meer weten over dit unieke project? Solliciteer of stuur je CV naar: vpk@nl.randstad.com!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: