Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1064EB

Bekijk meer gegevens

Ben jij de taalvirtuoos die onze school zoekt? Als docent Nederlands ben je niet alleen een meester in de Nederlandse taal, maar ook een ware woordkunstenaar! We zoeken iemand die niet alleen de regels van de taal kent, maar ze ook durft te buigen, te breken en er af en toe een hilarische woordgrap tussendoor gooit. Dus, als je gereed bent om de wereld van werkwoorden, bijvoeglijke naamwoorden en doldwaze woordspelingen te veroveren, dan is dit jouw kans om te schitteren!

De functie is voor een Docent Nederlands voor ISK klassen. Het gaat om een aanstelling per direct tot het einde schooljaar voor 1,0 fte. Er is een optie dat het volgend schooljaar kan doorlopen.

‘Herken jij je helemaal in deze woorden, maar heb jij net iets andere wensen? Geen probleem, dan komen we alsnog graag met jou in contact!

wat bieden wij jou

  • Salaris vanaf€ 3.301 – € 5.030b/m
  • Eindejaarsuitkering&reiskostenvergoeding (VO)
  • 1,0 fte (parttime mogelijk)
  • trainingen en opleidingen via Randstad Onderwijs
  • Fijne werksfeer
  • Amsterdam

wie ben jij

Als enthousiaste docent Nederlands ben je in het bezit van een relevante tweedegraads lesbevoegdheid. Heb je bijna je diploma op zak, dan nodigen wij je ook uit om te reageren. Heb je een verbondenheid met de doelgroep (vluchtelingen en jongeren van diverse achtergronden die recentelijk in Nederland zijn aangekomen). Beschik je over organisatorische vaardigheden en werk je graag volgens een gestructureerd plan? Heb je het vermogen om een echt hechte groep van een klas leerlingen te vormen. Waarin een positieve en veilige leeromgeving wordt gecreëerd? Kun je flexibel inspelen op individuele leerbehoeften en differentiëren in je lesmethoden? Ben je enthousiast over het werken binnen een levendige schoolomgeving in een grote stad? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

wat ga je doen

Als docent Nederlands ga je lesgeven aan ISK klassen.

waar ga je werken

Je gaat werken op een school in Nieuw West die zich onderscheidt in haar diversiteit en ambitieuze onderwijsprogramma’s. In een buurt waar kansengelijkheid niet vanzelfsprekend is, proberen zij het onderwijsaanbod op een zo goed mogelijke manier vorm te geven. Ze hebben daarnaast een programma, waarbij de leerlingen aan het einde van de lesdag hun talenten kunnen onderzoeken in workshops.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier al voor de klas staan als docent Nederlands? Dan komen we graag in contact met jou! Laat je gegevens achter via de sollicitatieknop en kom direct in aanmerking. Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Marouscha van Randstad Onderwijs via +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.